• pl
  • en

ASPARAGUS TIME

Data dodania wpisu: 17-05-2016

ASPARAGUS TIME

Gotowane, grillowane, pieczone czy marynowane – szparagi w każdej formie podbijają serca miłośników smacznej kuchni. W naszym menu nastał właśnie czas szparagów. Znajdziecie w nim szparagi podane na sześć wyśmienitych sposobów i, wierzcie nam, grzechem byłoby nie spróbować wszystkich!

Bulion ze szparagów
Bulion szparagowy z polędwicą wołową oraz nutą imbiru i chilli.

T-bone ze szparagami
Białe i zielone szparagi z sosem béarnaise i soczystym stekiem T-bone.

Krem ze szparagów
Krem szparagowy z delikatną pianką parmezanową.

Szparagi z kozim serem
Szparagi w szynce parmeńskiej z kozim serem, sałatką i młotkowanym pieprzem.

Sałatka: pstrąg w szparagach
Sałatka z marynowanymi szparagami z filetem z pstrąga i pomidorkami cherry, całość oprószona rozmarynem.

Halibut ze szparagami
Filet z halibuta ze szparagami na ziemniaczanym purée, podawany z chrupiącymi plastrami boczku.

przejdź do menu >