Wschodnie wybrzeże Ameryki słynie z kuchni opartej na daniach rybnych i owocach morza. A w naszej restauracji na smakoszy czeka jedyny w swoim rodzaju specjał – świeże mule.
3600
MULE Z MAKARONEM 850g
Mule z makaronem spaghetti, krewetkami, kremem z pomidorów, świeżą bazylią i natką pietruszki
4200
MULE W BIAŁYM WINIE 650 g
Mule podawane w garnku z białym winem, szalotką, czosnkiem, natką pietruszki i odrobiną masła
4200
MULE ZE ŚWIEŻYMI POMIDORAMI 670 g
Mule przyrządzone na białym winie ze świeżymi pomidorami, cebulą, czosnkiem i bazylią
4800
MULE Z SEREM PLEŚNIOWYM 710 g
Mule duszone z serem pleśniowym, pomidorami, cebulą, czosnkiem i białym winem oraz natką pietruszki
4900
MULE Z KIEŁBASĄ CHORIZO 750 g
Mule z kiełbasą chorizo, czerwoną cebulą, pomidorami i natką pietruszki, doprawione papryczką chilli