• pl

Wiosna w menu Road American Restaurant

Data dodania wpisu: 01-03-2016

Wiosna w menu Road American Restaurant

Wiosna śmiało wkroczyła do kuchni Road American Restaurant i rozpanoszyła się w niej na dobre. Przyniosła z sobą ożywcze kolory i smaki, i dodała potrawom wyjątkowej lekkości. Wiosenną odnowę czuć w każdym kęsie naszych wyśmienitych propozycji. Porzuć stan kulinarnej hibernacji, przyjdź do nas i sprawdź, jakie specjały dla Ciebie mamy!

 

Dziki łosoś w koprze włoskim – 39,50

Dziki łosoś marynowany w koprze włoskim ze śmietankowym sosem serowym, szczypiorkiem i rozmarynem, podawany z chrupiącymi grzankami czosnkowo-ziołowymi.

Sałatka z przepiórczymi jajami 32,50

Sałatką z kiełkami, szczypiorkiem i roszponką, podawana z trzema sadzonymi przepiórczymi jajami z ciepłą roladą z kurczaka w bekonie i sosem miodowo-musztardowym z dodatkiem kopru.

Stek z groszkiem cukrowym 69,00

Soczysty stek rib eye z groszkiem cukrowym i marchewką w sosie sweet chilli z czarnym sezamem, podawany z ziemniaczkami w kwaśnej śmietanie oraz odrobiną szczypiorku i kminu.

Halibut w sosie curry 42,50 

Halibut z krewetkami w zielonym sosie curry z cytrynowym kuskusem z warzywami i kolendrą.